Oportunități

Home / Oportunități
ONG Brand

ONG Brand

Brand-ul unei organizații este la fel de important ca misiunea sa. O serie de instrumente și metode de asigurare a vizibilității, pot fi dezvoltate prin tehnologia actuală modernă, iar asociația noastră dorește să sprijine organizațiile neguvernamentale, care doresc să aibă impact și să contribuie la o societate deschisă. De ce branding pentru non-profit? Pentru că, este nevoie ca munca pe care organizațiile o fac, să fie cunoscută și apreciată și mai ales să aibă un impact puternic asupra oamenilor pe care îi reprezintă sau de la care primesc suport în ceea ce construiesc.

Network

Network

NETinitiatives – Professional Network of Social Changers A.R.S.I.C. este fondatorul rețelei, care funcționează în Europa Centrală și Sud-Est cu parteneriate în Statele Unite ale Americii. Țările care ni s-au alăturat sunt: Slovacia, Bulgaria, Turcia.

Exchange

Exchange

Proiectele noastre au o puternică componentă de schimb de experiență, pentru a fi cât mai conectați la modelele și inovația din domeniul social din toate colțurile lumii. Program Exchange – “Sustaining Civic Participation in Minority Communities”, Statele Unite ale Americii, 2015