Oportunități

Home / Oportunități
Network

Network

NETinitiatives – Professional Network of Social Changers A.R.S.I.C. este fondatorul rețelei, care funcționează în Europa Centrală și Sud-Est cu parteneriate în Statele Unite ale Americii. Țările care ni s-au alăturat sunt: Slovacia, Bulgaria, Turcia.

Exchange

Exchange

Proiectele noastre au o puternică componentă de schimb de experiență, pentru a fi cât mai conectați la modelele și inovația din domeniul social din toate colțurile lumii. Program Exchange – “Sustaining Civic Participation in Minority Communities”, Statele Unite ale Americii, 2015

ONG Brand

ONG Brand

Brand-ul unei organizații este la fel de important ca misiunea sa. O serie de instrumente și metode de asigurare a vizibilității, pot fi dezvoltate prin tehnologia actuală modernă, iar asociația noastră dorește să sprijine organizațiile neguvernamentale, care doresc să aibă impact și să contribuie la o societate deschisă. De ce branding pentru non-profit? Pentru că, este nevoie ca munca pe care organizațiile o fac, să fie cunoscută și apreciată și mai ales să aibă un impact puternic asupra oamenilor pe care îi reprezintă sau de la care primesc suport în ceea ce construiesc.