Skip to main content

Proiectele noastre au o puternică componentă de schimb de experiență, pentru a fi cât mai conectați la modelele și inovația din domeniul social din toate colțurile lumii.

Program Exchange – “Sustaining Civic Participation in Minority Communities”, Statele Unite ale Americii, 2015

Descriere program:

The program is a two-way exchange between US mentors and professional fellows. The overall goal of this exchange is to provide a professional development opportunity for up-and-coming and mid-level professionals to gain knowledge of U.S. practices and create a forum for American and foreign participants to collaborate and share ideas; and build a global network of professionals As a result of this exchange, European and U.S. participants will develop enhanced leadership and professional skills, build mutual understanding, and create lasting and sustainable partnerships.

Organizația parteneră: Jane Addams Senior Caucus, Chicago, IL

Cultural Diversity in Art, Ankara, 2012

Descriere proiect:

Proiectul s-a desfășurat în două etape, care au implicat întâlnirea între experți din 5 țări participante și desfășurarea unor ateliere de lucru.

Peste 60 de tineri și lideri din 5 țări (Turcia, Spania, Italia, Romania si Bulgaria) au participat la atelierele de lucru, cu scopul de a promova diversitatea culturala, toleranta si incluziunea, prin intermediul mijloacelor de expresie artistica (fotografie, dans, muzica, teatru).

Un spectacol intercultural a fost organizat în cadrul unui liceu din Ankara, în cadrul căruia fiecare țară a pregătit momente culturale specific culturii fiecărei țări.

La final, toate țările și spectatorii au fost invitați pentru a forma o horă românească și în acest fel, a sărbători tolerența și dialogul multicultural.

Community and Youth Work Program, Dublin, 2007

Descriere program:

Un program de practică intensivă, desfășurat pe o perioadă de 1 an, care a cuprins studii teoretice și practice desfășurate în cadrul Finglas Youth Resource Centre. Organizația parteneră își desfășoară activitatea într-o zonă dezavantajată la periferia districtului 15, acționând după modelul unui centru de resurse pentru comunitate.

Organizația parteneră: Finglas Youth Resource Centre, Irlanda, Dublin

Continuarea navigării implică utilizarea cookies.

Accept
Confidențialitate ×
×