Știri Pozitive din România și Republica Moldova

Platforma România Mea www.romaniamea.md promoveaza un continut de inalta calitate jurnalistica cu scopul de a prezenta publicului o imagine reala a cooperarii dintre Romania si Republica Moldova, relatie sustinuta istoric si concret prin initiative si suport bilateral. Astfel, platforma prezinta o serie de articole, sub forma de stiri, interviuri, rapoarte despre proiecte comune, care arata impactul pozitiv asupra comunitatilor din Romania si Republica Moldova.


Proiectul este o alternativa a stirilor false si a tendintelor de a crea in randul publicului confuzie in ceea ce priveste relatia de cooperare dintre Romania si Republica Moldova, bazandu-ne informatiile prezentate pe evenimente reale, constructive, care aduc valoare de ambele parti.


In realizarea articolelor sunt invitati inclusiv tineri jurnalisti, care doresc sa contribuie la prezentarea unui continut calitativ si la conturarea comunitatilor din cele doua tari, cat mai apropiata de esenta si valorile romanesti si moldovenesti. Proiectul România Mea devine astfel si o platformă care ofera suport jurnalistilor, aflati de ambele parti ale Prutului, care doresc sa confirme relatia pozitiva dintre România si Republica Moldova.


Proiectul este implementat de Asociatia Romana pentru Sprijin si Initiativa Comunitara cu sprijinul Departamentului pentru Relatia cu Republica Moldova.