România Moldova Link – exchange RO – MD

Lansare platforma România Moldova Link – business exchange pentru România și Republica Moldova.
Platforma România Moldova Link promovează oportunitățile de afaceri și de colaborare dintre România și Republica Moldova, susținând posibilitatea de a comunica și beneficia reciproc, folosind cele mai moderne tehnologii de publicare online și mobile.

Toate informațiile prezente pe platformă vor fi ușor găsite inclusiv online prin căutarea Google, ceea ce va oferi o expunere foarte mare a beneficiarilor inscriși.


Considerăm că, prin lansarea acestui proiect am atins obiectivele stabilite, prin creșterea imaginii pozitive a Republicii Moldova în România privind mediul antreprenorial, civic, guvernamental și academic. Ne dorim ca, prin această platformă să propunem un standard și reper recognoscibil pentru un conținut de business actualizat și prin prezentarea unor oportunități de colaborare unice prezente la nivelul celor două țări.

Nu în ultimul rând, obiectivul pe termen lung este acela de a contribui la crearea unei zone de colaborare pentru publicul larg dintre cele două țări cu impact imediat asupra cetățenilor și asupra mediului de afaceri.


Proiectul este implementat de Asociația Româna pentru Sprijin și Inițiativă Comunitară cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.