România Moldova Link un nou proiect

Home / România Moldova Link un nou proiect
România Moldova Link un nou proiect

6 noiembrie, 2020

Platforma România Moldova Link promovează oportunitățile de afaceri și de colaborare dintre România și Republica Moldova, susținând posibilitatea de a comunica și beneficia reciproc, folosind cele mai moderne tehnologii de publicare online și mobile. Prin acest proiect, ne dorim să contribuim la consolidarea relației dintre cele două țări, prin promovarea unei culturi de parteneriat cu beneficii de ambele părți.

Organizațiile private vor beneficia de o pagină de prezentare gratuită, care poate fi ușor de găsit pe platformă după criterii geografice (hartă interactivă) sau filtre, precum denumirea sau tipul de afacere sau de interes exprimat. Fiecare organizație va  avea o zonă de promovare prin știri, prezentare echipă și produse, galerie video și de imagini. Pe lângă aceste pagini individuale, platforma va avea și pagini cu informații generale despre legislația din cele două țări pentru anumite zone de interes, pagini pentru evenimente din ambele țări sau comunicate de presă, care se doresc să fie promovate în această colaborare dintre România și Republica Moldova.

Pe termen scurt și lung proiectul facilitează accesul la o colaborare transparentă și responsabilă, care să susțină relația pozitivă dintre România și Republica Moldova, generând noi oportunități de colaborare și comunicare și contribuind la creșterea calității relațiilor existente.

Proiectul este implementat de Asociația Româna pentru Sprijin și Inițiativă Comunitară cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.