Project Category: <span>proiect ARSIC</span>

Home / proiect ARSIC
CONCURS REGIONAL de eseuri

CONCURS REGIONAL de eseuri

5 septembrie 2020
Inscrie-te in cadrul Concursului Regional de eseuri cu tematica media din cadrul proiectului Youth Power si castiga Marele Premiu 500$ sau alte premii speciale.
Concursul se adreseaza tinerilor din cadrul liceelor partenere ale proiectului din judetele Ialomita, Tulcea, Teleorman.

România Moldova Link

România Moldova Link

30 noiembrie, 2020
România Moldova Link - business exchange pentru România și Republica Moldova
Lansare platforma România Moldova Link - business exchange pentru România și Republica Moldova.

Platforma România Moldova Link promovează oportunitățile de afaceri și de colaborare dintre România și Republica Moldova, susținând posibilitatea de a comunica și beneficia reciproc, folosind cele mai moderne tehnologii de publicare online și mobile.
Proiectul este implementat de Asociația Româna pentru Sprijin și Inițiativă Comunitară cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

România Moldova Link un nou proiect

România Moldova Link un nou proiect

6 noiembrie, 2020
Platforma România Moldova Link promovează oportunitățile de afaceri și de colaborare dintre România și Republica Moldova, susținând posibilitatea de a comunica și beneficia reciproc, folosind cele mai moderne tehnologii de publicare online și mobile. Prin acest proiect, ne dorim să contribuim la consolidarea relației dintre cele două țări, prin promovarea unei culturi de parteneriat cu beneficii de ambele părți.

Romania Mea un nou proiect

Romania Mea un nou proiect

10 august 2020

Romania Mea - Platforma Stirilor Pozitive despre România si Republica Moldova
Urmariti etapele de implementare ale proiectului pe pagina de Facebook si Instagram.

YOUTH POWER – PUTEREA TINERILOR

YOUTH POWER – PUTEREA TINERILOR

5 iulie 2020
Proiectul Youth Power - Access to Media Today, este un proiect de alfabetizare media finanțat de către Ambasada Statelor Unite ale Americii în 3 județe din România (Ialomița, Teleorman, Tulcea), adresat tinerilor din mediul rural.
Pentru detalii privind proiectul accesati website-ul proiectului www.acces.media

Centenar – Descoperă Identitatea și Istoria Ta

Centenar – Descoperă Identitatea și Istoria Ta

Am realizat un proiect frumos și puternic vizual, despre România și români, un proiect în care dragul sau dorul de propria țară să regăsească momente și evocări istorice încărcate de semnificație și de dorința de păstrare a unei identități românești, dincolo de supunere temporară sau sacrificiu.