ONG Grant

Granturile pentru ONG-uri, disponibile gratuit prin intermediul platformei on-line și a aplicației mobile “ONG Grant” din Appstore si Google Play.

Acces facil și rapid la oportunitățile de finanțare exclusiv din zona ONG-urilor din România. Un serviciu creat ca urmare a necesității de a fi conectat în timp real la cererile de finanțare lansate de către agențiile de stat, fundații ale companiilor private, CSR sau alte tipuri de oportunități cu implicare financiara.

Dorim să oferim un instrument de lucru persoanelor din domeniul non-profit, acolo unde competiția este foarte ridicată și în același timp resursele organizaționale restrânse.

Ca și în cazul altor programe pe care le implementăm, acest instrument se adresează în primul rând ONG-urilor din mediul rural și mic urban, unde fluxul de informație și networking este mult mai redus și pentru oamenii din ONG, care au nevoie de sprijin pentru dezvoltare.

Platforma ONG Grant pune la dispoziție informații și surse multiple despre actualele fonduri destinate ONG-urilor.

Cum funcționează?

În funcție de tipul de smartphone, aplicația poate fi descărcată din Google Play (Android) sau IOS (IPhone) din Noiembrie 2015.

Aplicația se numește „ONG Grant” și este pusă la dispoziția persoanelor interesate în mod gratuit, prin instalarea în telefon.

Fiecare oportunitate de finanțare va fi anunțată prin Alertă (Push Notifications) și va cuprinde informații despre tipul de finanțare și cele mai importante documente la care face referire.

Vizitați pagina de Facebook aici pentru a primi toate informațiile la lansare sau aboneaza-te la newsletter-ul asociației aici. 

Pentru alte detalii, vă rugam să ne contactați.